webdesign

Werkwijze

Uw website moet uiteraard volledig aansluiten bij u en uw organisatie. Daarom besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke wensen en eisen tijdens het hele proces. Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek, waarbij we zoveel mogelijk van uw wensen inventariseren. Met onze ervaring helpen we u uiteraard op weg als u het geheel niet direct kunt overzien. Op deze manier krijgen wij een compleet beeld van wat u verwacht.

Op basis van dit gesprek maken we een prijsopgaaf voor u, uiteraard zonder verborgen kosten. U kunt ons altijd aan de offerte-prijzen houden!

Hierna gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de website. Dit ontwerp is uiteraard aan de eigen wensen aan te passen, en deze zal dus altijd in overleg met u worden vastgesteld.

Als dit eenmaal rond is, dan zetten we het gekozen ontwerp om in een functionele website. Dit wordt samen met ons eigen Content Management Systeem een eenvoudig te onderhouden website. U hoeft geen moeilijke codes te leren met ons intuitieve systeem.

 

Portfolio

Nog niet overtuigd van onze werkwijze, neem dan een kijkje in onze portfolio. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.